socialstyrelsen_2015_v2.png
bolig.png
Du er her:

Vis os din ”dybe tallerken”

Bolig.hmi.dk vil dele billeder af boligindretninger

Illustrationsbillede af en håndvaskDer er som bekendt ingen grund til at opfinde den dybe tallerken igen. Det samme gælder gode boligindretninger!

Derfor vil bolig.hmi.dk lancere en billeddatabase, hvor vi samler billeder af gode eksempler på forskellige boligindretninger. Formålet er selvfølgelig at inspirere og hjælpe hinanden, netværker til netværker, til at finde de bedste løsninger. Uden at skulle starte helt fra scratch.

Lommekamera og mobiltelefon er fint

Du behøver ikke være mesterfotograf for at sende dit billede ind. Det vigtigste er, at andre kan se, hvad boligændringen går ud på. Hvis du har før- og efterbilleder er det selvfølgelig godt, men et billede af indretningen, efter den er udført, er også fint, bare du på et par linjer samtidig forklarer, hvad indretningen går ud på.

Ikke raket-videnskab

Billederne behøver ikke at være af avancerede og sjældne indretninger, et fjernet dørtrin er også velkomment – selvfølgelig sammen med en beskrivelse af, f.eks. hvad udfordringen var, hvordan det er blevet så pænt, hvilke materialer der er anvendt osv.

Har du allerede billeder liggende, kan du sende dem ind med det samme - sammen med en kort forklaring.

Ellers er det bare med at fatte lommekameraet, mobiltelefonen eller spejlreflekskameraet og knipse et par hurtige billeder, næste gang du har fået udført eller falder over (!) et godt eksempel på en boligindretning.

Send dit billede og beskrivelse til webredaktør Pernille Bonne Rasmussen eller konsulent Anne Christensen.

Udgivet: 17-02-2011

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk