socialstyrelsen_2015_v2.png
bolig.png
Du er her:

Nye tiltag i forlængelse af brugerundersøgelse

Stor tilfredshed generelt, men plads til forbedringer.

Rigtig mange deltagere valgte at svare på bolig.hmi.dk’s brugerundersøgelse december 2010, og redaktionen bag netværket er meget glad for de mange input til videreudvikling af netværket.

Undersøgelsen viste, at deltagerne oplever stor tilfredshed med netværket generelt og i særdeleshed ved funktionerne Forum, Nyheder og Lovgivning/Spørg juristen.

Der en markant stigning i aktivitet på netværket, hvilket også afspejles i den voksende mængde af indlæg og spørgsmål/svar.

Kategorisering

Dog giver flere deltagere udtryk for, at netop mængden af informationer har nået et niveau, hvor det er blevet sværere at navigere rundt i de forskellige elementer.

En del deltagere efterlyser bedre inddeling af indholdet i Forum og Spørg juristen, hvorfor det er et mål for redaktionen i 2011 at få kategoriseret spørgsmål og svar i disse.

Søgning

Den stigende aktivitet gælder også nyheder, og i 2011 bliver det nemmere at søge tidligere bragte nyheder frem, via en søgefunktion i nyhedsarkivet, som i skrivende stund er ved at blive udviklet.

I forhold til søgning, er det generelt værd at være opmærksom på, at:Skærmbillede af bolig.hmi.dk, hvor søgefeltet på forsiden er markerett

  • Fra første side i Lovgivning kan der søges i alle undersider, herunder Spørg juristen (hvor der desuden kan søges i de enkelte kategorier). 
  • I Forum kan der søges via søgefeltet på første side.
  • I øverste højre hjørne af siden, uanset hvilken side, du står på, findes der et søgefelt, der søger i alt indhold på netværket. Ved at søge via denne funktion finder man således alt, hvad der findes i netværket om et givent emne (se illustration med rød markering).

Nemmere at logge ind

Flere deltagere oplever det som besværligt, at de skal logge ind, når de klikker sig fra maillinket ind i netværket. Dette er for at sikre, at netværket fortsat er et lukket netværk, hvor deltagerne kan agere i fortrolighed uden at udefrakommende kan kigge med. Det kan vi desværre ikke lave om på.

Til gengæld vil det fremover blive lettere at huske sit brugernavn, da alle brugernavnene i løbet af 2011 vil blive ændret til den mailadresse, du har oplyst i din profil. Det vil naturligvis blive meldt tydeligt ud, når det sker.

Vi takker for konstruktive tilbagemeldinger og ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2011!

Udgivet: 14-02-2011

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk