socialstyrelsen_2015_v2.png
bolig.png
Du er her:

Bolig.hmi.dk lancerer: Månedens netværker

Portrætserie sætter ansigt på deltagerne. Samtidig ændres netværkets forside.

Billede af mennesker, der trykker hænderVi gør det allerede gennem de årlige netværksmøder og de åbne deltager-profiler, og nu vil vi også gøre det ved hver måned at bringe et portræt af en deltager i netværket: Sætte ansigt på deltagerne og give netværkets medlemmer en fornemmelse af, hvad der rører sig i andre grene af fagområdet.

Derfor vil bolig.hmi.dk i 2011 hver måned bringe et deltager-portræt, hvor vi fortæller lidt om deltagerens baggrund, hverdag og udfordringer.

Portrættet er en mulighed for at dele viden og erfaringer med kolleger i netværket. Der er ikke en fast skabelon for portrættet, så hvis du/din afdeling eller kommune for eksempel har spændende case, gode eksempler på boligindretning eller andre spændende historier at fortælle, kan portrættet også tage udgangspunkt i disse.

Har du lyst til at være den næste månedens netværker, eller er der en netværker, du kunne tænke dig at læse mere om, så hører vi gerne fra dig. Skriv til webredaktør Pernille Bonne Rasmussen.

Mere dynamik på forsiden

Første netværksdeltager i serien er Susanne Brun Gadeberg, sagsbehandlende ergoterapeut i Lemvig Kommune. Du kan læse hendes portræt på forsiden af netværket.

Sammen med den nye portrætserie ændrer vi på bolig.hmi.dk på forsiden af netværket, således at en del af de tidligere praktiske oplysninger fremover vil være at finde under fanebladet Om bolig.hmi.dk.

Forsiden vil blive brugt til forskellige nyheder, netværker-portrætterne og til at promovere forskelligt indhold på siden. Nyhederne vil dog samtidig fortsat være at finde i fordsidens venstre spalte.
Læs første portræt i serien Månedens netværker  

Udgivet: 26-01-2011

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk