socialstyrelsen_2015_v2.png
bolig.png
Du er her:

§116 – mur og nagelfaste boligændringer

Husk at Forum ikke er til debat af hjælpemidler generelt.

”Netværket bolig.hmi.dk er et fagligt forum for terapeuter og sagsbehandlere, der arbejder med servicelovens §116, dvs. boligindretning, boligændringer og andre forhold omkring boligen til personer med nedsat funktionsevne.”

Sådan er formålet for bolignetværket formuleret på forsiden af netværksportalen bolig.hmi.dk.

§116 er også omdrejningspunktet for den faglige debat i netværkets Forum, hvor deltagerne kan hente hjælp ved at stille spørgsmål til deres kolleger. Og mens vi på netværkets redaktion på den ene side glade for at se en stigende aktivitet i netop Forum, må vi samtidig beklage, at der ind i mellem bliver stillet spørgsmål, som ikke har med § 116 at gøre.

Derfor denne opfordring til deltagerne om at holde spørgsmålene inden for emner, der knytter sig til § 116.

Forum for alle

Blandt de emner, der falder uden for, er diskussioner om el-køretøjer og epilepsi-alarmer, men selv om diskussionerne både er relevante og spændende for mange af netværkets deltagere, er vi fra redaktionens side nødt til at henvise til  Hjælpemiddelinstituttets generelle debatforum under Hjælpemiddelbasen (åbner nyt vindue).

Irrelevante spørgsmålet er for god ordens skyld blevet fjernet fra Forum, og vi håber på deltagernes forståelse for dette.

Udgivet: 15-11-2010

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk