socialstyrelsen_2015_v2.png
bolig.png
Du er her:

Stor tilfredshed med bolig.hmi.dk

Hjælpemiddelinstituttets netværk, bolig.hmi.dk får i ny brugerundersøgelse stor ros fra de sagsbehandlere og terapeuter som benytter netværket.

Brugerundersøgelsen fastslår en generel stor tilfredshed med netværket som deltagerne finder særdeles relevant.

90 % af besvarelserne understreger, at bolig.hmi.dk er et ”gavnligt” eller ”meget gavnligt” værktøj i arbejdsdagen.

 

Blandt de mest populære funktioner fremhæver netværkets deltagere især Forum og Spørg juristen. Hele 94 % af deltagerne fortæller, at de i høj grad er tilfredse med juristens hjælp.

Undersøgelsen viser også, at brugerne af bolig.hmi.dk flittigt besøger netværkets forum, da 44 % enten læser eller opretter indlæg op til tre gange om ugen.

Netværk sparer arbejdstid

Overordnet set fortæller deltagerne i deres kommentarer, at bolig.hmi.dk sparer tid i deres arbejdsdag. Det gælder for 42 % af alle besvarelserne.

 

Funktionen ”Spørg juristen” hjælper i svære boligsager, og debatterne i forum hjælper til vidensdeling og faglige diskussioner. På samme tid inspirerer indlæggene i forum til nye arbejdsgange, ligesom deltagerne har hjulpet hinanden med argumenter og formuleringer, når bevillinger eller afslag skal begrundes.

 

Der er desuden generel tilfredshed med, at bolig.hmi.dk sender en besked til deltagernes indbakke hver gang der er et nyt indlæg i forum. Det hjælper deltagerne med at kunne give input samt med at kunne lære af andres diskussioner, ideer og erfaringer.

 

I forbindelse med undersøgelsen af bolig.hmi.dk blev der blandt alle besvarelser, trukket lod om et gavekort på 200 kr. til butikskæden Inspiration. Vinderen blev: Kirsten Fugl Matthiasen, Herning. Vinderen har fået besked.

Udgivet: 12-01-2010

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk