socialstyrelsen_2015_v2.png
bolig.png
Du er her:

Nyt stillingsopslag

Leder af regionalt Videncenter for hjælpemidler og velfærdsteknologi søges til Glostrup Hospital


En stilling som leder af nyt regionalt Videncenter for hjælpemidler og velfærdsteknologi søges til Glostrup Hospital med forventet tiltrædelse 1. november 2014.


Regionsrådet har afsat midler til etablering af et Videncenter for hjælpemidler og velfærdsteknologi. Centret har til formål at gøre hjælpemiddelområdet mere overskueligt og medvirke til, at Region Hovedstaden kan være på forkant med udviklingen inden for hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger.


Videncentret skal således:

  • Bidrage til forskning, udvikling og innovation indenfor hjælpemidler, velfærds- og rehabiliteringsteknologiske løsninger.
  • Indsamle viden, både nationalt og internationalt, skabe overblik og på baggrund heraf, yde specialiseret rådgivning til sundheds fagligt personale i kommuner og på hospitaler. 
  • Bidrage til udbredelse af viden i samarbejde med andre aktører for at øge overskuelighed og tilgængelighed på området.


Videncentret er en regional funktion organiseret under og beliggende på Glostrup Hospital. Videncentret refererer til en bredt sammensat styregruppe med repræsentanter fra region, kommuner og hospitaler. Videncentret er organiseret under direktionen på Glostrup Hospital med reference til en vicedirektør. Videncentrets mission, vision og virksomhedsområde er beskrevet i en detaljeret projektrapport, som kan rekvireres.


Glostrup Hospital er et universitetshospital med ca. 350 normerede heldøgnssenge, 2.400 ansatte og et budget på ca. 1,7 milliarder kr. Hospitalet er specialhospital med særlige opgaver inden for neurologi, neurorehabilitering, rygsygdomme og øjensygdomme.


Stillingen
Vi søger en dygtig leder, der har lyst og evne til at stå i spidsen for udviklingen af dette nye Videncenter. Du skal have erfaring med ledelse og/eller projektledelse og have kompetencer indenfor det sundhedsfaglige område.


Du skal være dynamisk og udadvendt med gode samarbejdsevner. Du skal have gode kommunikationsevner og kunne involvere, motivere og inspirere kolleger og samarbejdspartnere. Du skal kunne planlægge, styre og bevare overblikket og prioritere imellem mange og komplekse opgaver. Du skal kunne arbejde både struktureret, målrettet og procesorienteret, men samtidig være i stand til at udfordre vanetænkning og rutiner. 


Herudover er det også en forventning, at lederen, som en del af centerets samlede opgaveløsning og kompetenceprofil, har specifikke kompetencer indenfor et eller flere af følgende områder: Forskning, kommunikation, formidling og innovation.


Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver bliver at opbygge Videncentret og ansætte medarbejdere, der besidder de rette kompetencer i forhold til de opgaver, der skal løses. Du skal sikre fremdrift, styring og udvikling af Videncentret i samarbejde med styregruppen, centrets medarbejdere og eksterne interessenter. Endvidere skal du stå for den daglige ledelse af centrets 2-4 medarbejdere, ligesom du vil have ansvaret for drift og budget.


Din profil:
Du har en sundhedsfaglig uddannelse med akademisk overbygning og med kendskab til sundhedsvæsenet, herunder gerne erfaring fra det kommunale sundhedsområde. Hertil har du:

  • Ledelseserfaring / projektledelseserfaring
  • Erfaring som facilitator for samarbejde mellem faggrupper, sektorer og fagkulturer
  • Gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • Innovativt tænkende og kreativ
  • God team- og networker, såvel internt, regionalt, nationalt og internationalt
  • Erfaring indenfor hjælpemiddelområdet, velfærdsteknologi og/ eller rehabilitering
  • Evt. erfaring med egen forskning / lektorkvalificeret


Ansættelsesvilkår
Lønnen fastsættes i henhold til gældende overenskomst og forhandles konkret med udgangspunkt i ansøgerens erfaring og
kvalifikationer. Kandidater til stillingen skal være indforstået med eventuelt at gennemgå en personlighedstest.


Interesserede ansøgere er velkomne til at kontakte vicedirektør Susanne Poulsen på telefon 38 63 20 01, mobiltelefon
21 57 49 66 eller mail: susanne.poulsen.05@regionh.dk.


Ansøgningsfristen er den 8. september 2014 kl. 12.00. 


Du finder stillingsopslaget her (åbner i nyt vindue)

Udgivet: 25-08-2014

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk