socialstyrelsen_2015_v2.png
bolig.png
Du er her:

Nyt arrangement i kalenderen

Socialstyrelsen inviterer til Temadag om el-betjente toilet-badestole, bidetsæder m.m. d. 27. november 2012.


kalender.jpgDer har de seneste år været fokus på velfærdsteknologiske løsninger i forbindelse med toiletbesøg og badning. Det er især elektrisk højdeindstillelige toilet-badestole og toiletsæder med indbygget bidet- og tørrefunktion, der har været afprøvet i forskellige projekter. Produkterne er med til at sikre hensigtsmæssige arbejdsforhold for hjælperne og kan medvirke til at gøre borgerne mere selvhjulpne og bevare større værdighed omkring intime aktiviteter.

 

Fokus på temadagen er bl.a. gældende krav på området og anvendelse af produkterne, herunder også til bariatriske borgere. Videnscenter for Handicap, Hjælpemidler og Socialpsykiatri (ViHS) har udarbejdet indkøbsskabeloner på disse produktområder, og med baggrund i skabelonerne vil brug og egenskaber blive gennemgået. Der vil derudover blive præsenteret nogle af de udfordringer og erfaringer, som er resultatet af
gennemførte projekter på disse produktområder.

Der vil være en udstilling af produkter på dagen, hvor man har lejlighed til at få demonstreret og afprøvet produkterne.

 

Læs mere om temadagen og hvordan du tilmelder dig i Kalenderen


Udgivet: 12-10-2012

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk