socialstyrelsen_2015_v2.png
bolig.png
Du er her:

Online-netværket får ny webredaktør

Maja Müller overtager det spændende arbejde som webredaktør for Hjælpemiddelinstituttets fem online-netværk, når netværkenes nuværende redaktør, Pernille Bonne Rasmussen, går på barsel 1. februar.

Maja MüllerMaja Müller vil som netværksredaktør sørge for at holde netværket opdateret med nyheder, arrangementer og historier om den faglige hverdag inden for netværkets områder – til inspiration for de øvrige deltagere.

Maja Müller kommer fra en stilling som kommunikationskonsulent i Socialstyrelsens koncernkommunikation. Hun glæder sig til arbejdet med netværkene.

”Jeg ser netværket som et centralt fagligt forum, det skal være nemt og bekvemt for deltagerne at bidrage til. Det bliver rigtig spændende at komme tættere på fagpersonerne og få endnu mere kendskab til, hvilke emner der fylder i deres hverdag,” siger Maja Müller.

 

Dialog og netværksmøder

Udover at fungere som redaktør på bolig.hmi.dk, vil Maja Müller også koordinere de årlige netværksmøder – i samarbejde med Hjælpemiddelinstituttets fagkonsulenter på det specifikke fagområde.

”Jeg ser frem til at møde netværksdeltagerne – både på nettet og til vores årlige netværksmøder. De fysiske møder er vigtige, da de kan give mig en endnu bedre fornemmelse af, hvad der rører sig. Når jeg ved, hvad der er vigtigt, er det også lettere for mig at understøtte disse behov online. Derudover er det ofte lettere at skabe en dialog, når man har mødt hinanden fysisk,” siger Maja Müller.

Maja Müller ønsker en løbende og åben dialog med netværkets deltagere.

”Hvis deltagerne har ideer, spørgsmål, forslag eller bare noget på hjerte, som de har lyst til at dele med mig og de øvrige deltagere, er de altid velkomne til at ringe eller skrive til mig,” siger hun.

Du kan kontakte Maja Müller på telefon: + 45 41 95 14 72 eller email: mmu@hmi.dk

Udgivet: 31-01-2012

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk