socialstyrelsen_2015_v2.png
bolig.png
Du er her:

Udfordringer til rehabilitering i Danmark

Hvidbog om udfordringen at gå fra rehabiliteringsbegreb til rehabilitering i praksis. Bogen kan købes eller downloades gratis.

Rehabiliteringsforum Danmark har i et projektsamarbejde med MarselisborgCentret sat fokus på de udfordringer, der vil præge udviklingen af rehabilitering i praksis de kommende år.

Det er der bl.a. kommet hvidbogen "Udfordringer til rehabilitering i Danmark" ud af.

Bogen beskriver en række eksempler på rehabiliteringspraksis inden for forskellige områder. Bl.a. beskrivelser af forhold, som henholdsvis fremmer og hæmmer god praksis, lige som bogen analyserer og identificerer fremtidige udfordringer.

Fra begreb til praksis

Hvidbogen følger op på en hvidbog om rehabiliteringsbegrebet fra 2004, ligeledes udarbejdet af MarselisborgCentret og Rehabiliteringsforum Danmark. Siden den første Hvidbogs udgivelse, har definitionen været flittigt refereret til, og rehabilitering som begreb og velfærdsområde er blevet et tema både politisk, ledelsesmæssigt og blandt fagpersoner.

Men hvordan går det i praksis?


Bliv klogere på Udfordringer til rehabilitering i Danmark som kan downloades direkte eller bestilles på Rehabiliteringsforum Danmarks hjemmeside (åbner nyt vindue)

Udgivet: 08-12-2011

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk