socialstyrelsen_2015_v2.png
bolig.png
Du er her:

Nyt i Hjælpemiddelbasen

Sammenligninger og hjælpemidler på engelsk

Hjælpemiddelinstituttets Hjælpemiddelbasen rummer oplysninger om mere end 50.000 hjælpemidler og opdateres løbende med nye produkter og produktinformationer af godt 900 danske forhandlere.

Hjælpemiddelbasen udvikles løbende for hele tiden at gøre det nemmere for dets mange brugere at finde lige præcis de informationer, de har brug for.

Sammenlign produktserier

Et af de nyeste tiltag i Hjælpemiddelbasen er, at det nu er muligt at sammenligne produktserier. Søger man f.eks. på produktkategorien ”Brusere og/eller lufttørrere til toiletter”, kan man ved at klikke på ’marker alle’ og dernæst ’sammenlign markerede’ få alle produkter i serien stillet op side om side, så man hurtigt kan danne sig et overblik over forskelle og ligheder.

Man kan sammenligne ligeså mange produktserier som man vil, og de fremvises i tabeller med 3 produktserier i hver tabel.


Se eksempel på ovennævnte sammenligning i Hjælpemiddelbasen (åbner nyt vindue)

 

Hjælpemiddelbasen på engelsk

Et andet nyt tiltag i Hjælpemiddelbasen er, at produktinformationerne nu også findes på engelsk. Dette kan være relevant, hvis man arbejder med ikke-dansksprogede borgere eller gerne vil vise samarbejdspartnere i udlandet, hvad der findes af hjælpemidler på det danske marked. Den engelske udgave findes helt enkelt ved at klikke på Union Jack-flaget i øverste højre hjørne.
 
Udgivet: 22-09-2011

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk