socialstyrelsen_2015_v2.png
bolig.png
Du er her:

Netværksmøder 2011

Tema: Boligændringer og arbejdsmiljø

Boligændringer bevilget efter Servicelovens §116 eller boligændringer bevilget for personalet og arbejdsmiljøets skyld: Hvilke konsekvenser har det, hvis boligændringen bevilliges efter henholdsvis den ene eller den anden betragtning? Gør det en forskel i forhold til, hvad der bevilges og hvilke processer, der sættes i gang?

Boligændringer hos en borger foretages ofte af hensyn til personalets arbejdsmiljø. Men hvordan tackles bevillingen i den situation, og hvad er praksis i kommunerne? Dette spørgsmål sættes til debat på bolig.hmi.dk’s netværksmøder 2011. Debatten vil danne udgangspunkt for et dokument med forslag til den gode praksis på området.


Netværksmøder i alle regioner

Efter overvældende tilslutning til sidste års møder, er det med stor fornøjelse at Hjælpemiddelinstituttet igen i 2011 inviterer netværket bolig.hmi.dk’s deltagere til netværksmøder i alle landets fem regioner.

Invitationer med program for dagen samt tilmeldingsoplysninger følger i starten af september, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Møderne er gratis og afholdes i tidsrummet 13.00-16.30 på følgende datoer:

  • Tirsdag 27. september: Region Midt (Viborg)
  • Onsdag 28. september: Region Nordjylland (Aalborg)
  • Torsdag 29. september: Region Syd (Vejle)
  • Tirsdag 11. oktober: Region Hovedstaden (Hillerød)
  • Onsdag 12. oktober: Region Sjælland (Næstved)


Igen i år er der på hvert møde plads til 50 deltagere. Netværkets konsulent, Anne Christensen, og webredaktør Pernille Bonne Rasmussen glæder sig til at byde jer velkommen!

Udgivet: 30-08-2011

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk