socialstyrelsen_2015_v2.png
bolig.png
Du er her:

Har du en god idé til udvikling af boliger?

Socialministeriet efterlyser projektideer til udvikling af byfornyelsesområdet.

På Socialministeriets hjemmeside kan man læse, at ministeriet har afsat ca. 5 mio. kr. til at støtte projekter, der kan belyse udfordringer indenfor temaerne social innovation, kulturarv og energirenovering.

Socialministeriet inviterer derfor kommuner, forsknings- og uddannelsesinstitutioner, organisationer og foreninger, byggeriets parter m.fl. til at byde ind med projektidéer til aktuelle udviklingstiltag i byfornyelsen.

Det er en mulighed bolig.hmi.dk’s konsulent Anne Christensen gerne vil opfordre deltagerne i bolig.hmi.dk til at benytte sig af.

”For den individuelle sagsbehandler er det måske en stor mundfuld at lave en hel projektbeskrivelse, men hvis man har en god idé, kan man jo prøve at tage fat i kommunens udviklingsafdeling eller lokale boligselskaber, ” siger hun og tilføjer, at de kommunale sagsbehandlere og ergoterapeuter jo sidder med en guldgrube af viden om, hvordan man bedst indretter boliger til alle.

Ansøgningsfristen for gode ideer er mandag den 26. september 2011.

Læs mere på Socialministeriets hjemmeside, hvor du også kan downloade ansøgningsprocedure, udvælgelseskriterier, ansøgningsskema mm. 

Udgivet: 02-08-2011

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk