socialstyrelsen_2015_v2.png
bolig.png
Du er her:

Bariatrikonferencen 31. august 2011

Status på det bariatriske område - hjælpemidler, håndtering, forflytning, behandling og pladsbehov. Projekter, ny viden, strategier og tendenser.

Illustration til markedsføring af Bariatrikonferencen 2011

 

Bariatri er en medicinsk betegnelse for svær fedme med ledsagende sygdomme og forskelligartede problemer. Mindst 400.000 danskere er svært overvægtige, og det har betydning for behandlingssystemet, for hjemmeplejen, for måderne vi håndterer disse patienter/borgere på, og ikke mindst for patienterne/borgerne selv. Der skal tænkes nyt i forhold til hjælpemidler, andre måder at forflytte på og andre pladsbehov m.v. Det er der mulighed for på Bariatrikonferencen.

Bariatrikonferencen giver en status på det bariatriske område med fokus på hjælpemidler, håndtering, forflytning, behandling og pladsbehov. På konferencen præsenteres projekter, ny viden, strategier og tendenser inden for det bariatriske område.

I tilknytning til konferencen vil der være mulighed for at besøge en udstilling med hjælpemidler til bariatriske borgere og patienter.

På Bariatrikonferencen har kommunale sagsbehandlere, hjemmesygeplejersker, arbejdsmiljøfolk i kommunal hjemmepleje og regioner, forhandlere og andre med interesse for det bariatriske område mulighed for at mødes og udveksle erfaringer og viden.


Se programmet for konferencen på Hjælpemiddelinstituttets hjemmeside (åbner nyt vindue)

 

Se information om tilmelding, priser og praktiske oplysninger (åbner nyt vindue)

Udgivet: 08-07-2011

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk