socialstyrelsen_2015_v2.png
bolig.png
Du er her:

Boligkonference 2011

Fremtidens boliger, borgere og behov for boligændringer

16. juni slår Hjælpemiddelinstituttet igen dørene op til den årligt tilbagevendende boligkonference, hvor kommunale og regionale sagsbehandlere og andre med interesse for boligændringsområdet har mulighed for at netværke med hinanden, få ny viden og dele erfaringer.

Hovedtema:Fremtidens boliger, borgere og behov for boligændringer.

Mange kommunale ledere og sagsbehandlere oplever i disse år, at borgerne stiller større og større krav både til sagsbehandlingsprocessen og til slutproduktet. Hvad er baggrunden for dette, og hvad kan man forvente i fremtiden?

 

Samtidig får den rivende udvikling af velfærdsteknologiske produkter stor indflydelse på fremtidens kommunale sagsbehandling og budgetter. Hvad betyder det for borgerne at få velfærdsteknologien inden for døren?

 

På konferencen gives et bud på fremtidens baderum med udgangspunkt i projektet Baderum for Alle. Hvad er tendenserne, og hvilke krav har borgere, personale og pårørende til fremtidens baderum?

 

Det kan ofte være vanskeligt at finde egnede boliger til mennesker med forskellige former for funktionsnedsættelser uden at skulle bygge nyt eller foretage omfattende boligændringer. Den almene boligmasse har svært ved at følge med behovet for disse boliger. På konferencen præsenteres eksempler på, hvordan den almene boligmasse kan gøres mere egnet for mennesker med funktionsnedsættelser i fremtiden.

 

Find programmet og tilmeld dig på hmi.dk (åbner nyt vindue)

Udgivet: 27-04-2011

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk