Gå til hovedindhold
Social- og Boligstyrelsen
SidLigGodt
Du er her:

Status vedr. lukning af netværkene

Der er taget kontakt til interesserede, som overvejer at videreføre SidLigGodt og Kommunikation, men det har ikke været muligt at finde arvtagere til Bil og Bolig, der lukker som varslet 1. januar 2024.

De mange indlæg med beklagelser over, at netværkene lukker, er blevet læst her hos os i Social- og Boligstyrelsen, og mange muligheder for at overdrage netværkene er vendt og afprøvet uden gevinst. 


SidLigGodt og Kommunikation er dog endnu ved at blive afklaret. Her er der to mulige, som kunne være interesseret i at videreføre konceptet omkring netværkene, men netværkene i den form, som de er kendt i dag, lukker alle 1. januar 2024.


Mange har spurgt til, hvad der sker med det gamle indhold. Forums indhold er underlagt GDPR, hvorfor det ikke kan gives videre eller offentliggøres. Vi arbejder på at lave en pdf.-fil med ”spørgsmål/svar” fra alle fire netværk, som I vil kunne hente i en periode frem mod lukningen.


Hvad der ellers måtte være af høj gemmeværdi på det enkelte netværk, opfordrer vi til, at I selv henter ud inden 31. december 2023. 


/Redaktionen

Udgivet: 30-11-2023

Social- og Boligstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@sbst.dk - Tilgængelighedserklæring