Gå til hovedindhold
Social- og Boligstyrelsen
SidLigGodt
Du er her:

Hvad skete der på SidLigGodt i 3. kvartal 2023?

Måske nåede du ikke at læse med på debatindlæg eller nyheder på SidLigGodt-netværket? Dette er derfor en service og reminder om at genbesøge netværket - og måske give dit besyv med. 


Indlæg på Forum

Der har kun været et enkelt indlæg i SidLigGodts forum i det seneste kvartal. Jeg vil derfor benytte lejligheden til at minde jer om, at der er over 400 medlemmer af netværket, så det bør være et sted, hvor man kan få faglig sparring inden for det til tider vanskelige sidde- og liggeområde. Altså: spørg endelig løs!


At sidde

Der har været et indlæg om badestol til CP-barn, som to har svaret på. Hvis barnet har fået sin badestol, kunne det være rigtig fint at høre, hvad det var, som virkede i dette tilfælde.


Nyheder

Ikke overraskende har de fleste nyheder på netværket handlet om netværksmøderne i november. Status er, at der er fyldt op i Horsens, men der er stadig ledige pladser d. 9. november i Roskilde. Her har vi forlænget tilmeldingsfristen, så du – eller en kollega – kan stadig nå det.


Der har også være en nyhed om, at vi har fået ny studentermedhjælper, Nanna. I kan skrive til Nanna, hvis I vil tilmeldes flere netværk, have arrangementer i kalenderen eller har ideer til en opdatering af vidensbanken. Hun ser frem til at kunne bistå netværkene, og kan kontaktes på namo@sbst.dk


Kalenderen

  • SidLigGodts netværksmøde i Horsens 7. november og i Roskilde den 9. november. Der er ledige pladser i Roskilde, og tilmeldingen er åben lidt endnu.
  • Det nye, du skal vide, om bevilling af hjælpemidler. D. 21. november hos Specialrådgivningen i Rødovre. 

Kender du til spændende temadage eller konferencer, som kunne være relevante at dele med resten af netværket, så skriv endelig til namo@sbst.dk

Udgivet: 03-10-2023

Social- og Boligstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@sbst.dk - Tilgængelighedserklæring