Gå til hovedindhold
Social- og Boligstyrelsen
SidLigGodt
Du er her:

Hvad skete der på SidLigGodt i 1. kvartal 2023?

Måske nåede du ikke at læse med på debatindlæg eller nyheder på SidLigGodt-netværket? Dette er derfor en service og reminder om at genbesøge netværket - og måske give dit besyv med. 

Det er blevet tid til den kvartalsvise status på onlinenetværkene. Det har tilsyneladende været en lidt stille start på året uden det store behov for sparring – antallet af nye indlæg i Forum taget i betragtning.

Forum

Der har været et enkelt indlæg i kategorien ”At sidde”. Det er et indlæg om en skråpude med udskæring, og som er til at tage med sig rundt. Der har været to svar på indlægget: et, som går direkte på det stillede spørgsmål, og et, som handler om en stol – altså, ikke en pude, som kan medbringes. 


Det giver anledning til at indskærpe, at svarene gerne skal besvare de stillede spørgsmål og ikke være ”reklame”. Det er selvfølgelig helt ok og nyttigt, at firmaer svarer på spørgsmål, og også med konkrete forslag på produkter, men det skal være produkttyper, som faktisk bliver efterspurgt i det oprindelige indlæg.

Nyheder

Der har været et par nyheder om Nordisk Siddesymposium og om ViTSi-konference. Desuden en nyhed om, at vi har lavet en flyer, som fortæller lidt om styrelsens fire onlinenetværk, og som kan downloades og printes efter behov.


Endelig har der på nyhedssiden været en påmindelse om at huske tavshedspligten, når du skriver på Forum. Man kommer jo let til at ”skrive sig varm”, så det er såmænd forståeligt nok, at det kan smutte. 


Det var en påmindelse til alle fire netværk, men på SidLigGodt har der ikke været så mange indlæg, så det er ikke her, der har været problemer.


/Redaktionen

Udgivet: 28-03-2023

Social- og Boligstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@sbst.dk