Gå til hovedindhold
Social- og Boligstyrelsen
SidLigGodt
Du er her:

Nordisk Siddesymposium genopstår!

Nordisk Siddesymposium (NSS) er planlagt til at finde sted online 8.-10. februar 2023. Arbejdstitlen er: Timely Interventions, Participation and Activity.

NSS, som skulle have været afholdt i Island, er blevet udsat nogle gange pga. Covid-19. Den oprindelige aftale mellem de nordiske lande er af forskellige årsager ikke længere gældende. Det er ikke muligt at afholde NSS i Island i 2023.


Som en alternativ mulighed har Helseplan Nysam i Sverige påtaget sig opgaven at arrangere NSS sammen med en arbejdsgruppe med deltagere fra alle 5 nordiske lande. Eftersom dette vil være første NSS i den nye konstellation, og fordi planlægningstiden er meget kort, vil symposiet blive afholdt ONLINE. Det er vores håb, at det på den måde vil være lettere for jer at deltage.


Programmet er ikke fuldstændigt fastlagt endnu, men vil blive udformet efter Sitnet Sweden’s model for nationale møder med et antal temaer, hvor foredrag vil være blandet med diskussioner, styret af en moderator, og med spørgsmål fra deltagerne på chat.


Hvis du har forslag til foredragsholdere, så tøv ikke med at dele dine tanker i en mail til nysam@helseplan.se


Abstracts modtages gerne på ovennævnte mail frem til 31. oktober 2022. Hvis du sendt et abstract til NSS i Island, vil det blive vurderet i forhold til aktualiteten. 


En egentlig invitation vil blive udsendt sidst i oktober 2022.

Mange hilsner

NSS arbejdsgruppen

Udgivet: 13-10-2022

Social- og Boligstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@sbst.dk