socialstyrelsen_2015_v2.png
sidliggodt.png
Du er her:

Netværksdag om respiration og den liggende stilling

Netværksdagen 2019 i SidLigGodt har respiration og den liggende stilling på programmet. Vær med i enten Sorø eller Middelfart den 19. eller 20. marts 2019. Bemærk, at der er deltagergebyr. 

På årets netværksmøde i SidLigGodt er der fokus på positionering og respirationen. Fysioterapeut Hanne Andersen deltager med et oplæg om grundviden om respiration, mens fysioterapeut Linnea Nedergaard Møller kobler teorien med eksempler fra praksis, så vi bliver klædt bedre på til at spotte tegnene på respiratoriske udfordringer, som kan have betydning for de valg, vi træffer, i forbindelse med positionering.


Dagen byder også på erfaringsudveksling, når vi diskuterer cases fra hverdagen. Flere hjælpemiddelfirmaer deltager med stande med lejringshjælpemidler, så praksis kan blive bragt ind i diskussionerne.


Du kan deltage i netværksdagen, enten i:


Sorø, 19. marts 2019 


Middelfart, 20. marts 2019.

Pris

Deltagelse koster kr.1340,- inkl. moms og fuld forplejning (morgenmad, frokost og eftermiddagskage).

Målgruppe

Netværksdagen er målrettet sagsbehandlende og trænende terapeuter, både i den offentlige og den private sektor, der arbejder med at tilpasse den stående, siddende og liggende stilling til mennesker med funktionsnedsættelser – det vil sige positionering 24 timer i døgnet.

Tilmelding og tilmeldingsfrist

Der er plads til 80 deltagere hvert sted. Tilmeldingen er individuel og foregår efter først-til-mølle-princippet, senest 4. marts 2019.

 
 
Udgivet: 01-02-2019

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk