socialstyrelsen_2015_v2
sidliggodt.png

SidLigGodt.socialstyrelsen.dk

Online-netværket SidLigGodt.socialstyrelsen.dk handler om at tilpasse den stående, den siddende og den liggende stilling til mennesker med nedsat funktionsevne – altså positionering 24 timer i døgnet.


Netværket er et fagligt forum for sagsbehandlende og trænende terapeuter og andre fagpersoner både i den offentlige og den private sektor.

 

Læs mere om netværket og vilkårene for deltagelse

 


 

Snak med andre deltagere i Forum

I Forum kan du som deltager i netværket SidLigGodt.socialstyrelsen.dk stille spørgsmål, fortælle om dine erfaringer og have en dialog med de øvrige deltagere.

 

 

Vidste du, at... 

MaryPetersen
 

- en konsulent er med til at sikre fagligheden i

SidLigGodt-netværket?

Konsulent Mary Petersen er faglig ansvarlig for SidLigGodt.socialstyrelsen.dk. Derudover er en fast referencegruppe med til at sikre det faglige indhold og udvikling af netværket.
   
 SigneSkovgaardSchmidt

- der er en webredaktør tilknyttet netværket?

Du kan skrive til webredaktør Signe Skovgaard Schmidt, hvis du har forslag til nyheder og kalenderbegivenheder eller har spørgsmål. Signe udarbejder nyheder og andet redaktionelt indhold.   
 

Vi modtager gerne forslag til emner, der kan have interesse for hele netværket. Det kan være problemstillinger, du ønsker at diskutere med de øvrige deltagere, eller gode erfaringer fra jeres kommune eller arbejdssted, som andre kan lade sig inspirere af.SarahMichelleSkelmose (2)

 

- netværket har tilknyttet en administrativ medarbejder? 

Sarah Michelle Skelmose godkender og administrerer bl.a. tilmeldinger fra nye deltagere. Skriv til Sarah Michelle Skelmose, hvis du har brug brug for hjælp. 
 


 - der bagved online-netværket findes en referencegruppe? 

SidLigGodt.socialstyrelsen.dk´s referencegruppe er netværkets faglige ballast, der med en solid erfaring fra praksis og med en stor faglig bredde på tværs af området er med til at sikre et relevant fagligt indhold på netværket.

Referencegruppen holder øje med praksis og er forpligtet til at pege på behov for viden på området og samtidig medvirke til at tilvejebringe denne viden. Referencegruppen bidrager også til det årlige netværksmøde, bl.a. gennem forslag til temaer og foredragsholdere.

 

Referencegruppen består af:   

Birthe Løvlund Mandsberg, Linnea Møller, Lone Sønderriis Vestergaard, Lotte Bagge Mortensen, Mary Petersen, Peter Maindal, Randi Stidsen. 

 

 

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk