socialstyrelsen_2015_v2.png
bil_1.png
Du er her:

Bilkonferencen 2010

Ny lovgivning og gældende praksis er på programmet den 19. august 2010 i Odense Congress Center.

bilkonference_2010

 

I flere år har der været arbejdet på at forenkle reglerne for støtte til køb af bil. Folketinget vedtager i løbet af foråret 2010 en ny lov, og arbejdet omkring tilblivelsen og resultatet af anstrengelserne vil blive præsenteret af Socialministeriet på årets Bilkonference.

Sagsbehandlingen omkring støtte til køb af bil er omfattende, og deltagerne i Bilkonferencen vil blive præsenteret for et eksempel på, hvordan en kommune har arbejdet på at optimere sagsgangen og nedsætte sagsbehandlingstiden.
Praksis efter Strukturreformen, som den udmøntes i en af de fem regioners statsforvaltninger, nemlig Region Syddanmark, er et andet punkt på programmet.

En bruger, der har fået bevilget støtte til køb af bil, fortæller sin historie om hvilken bil, der kom til at matche hans specielle behov.
Den ene af bilnetværket bil.hmi.dk's jurister giver deltagerne et indblik i hvilke spørgsmål, der har optaget sagsbehandlerne på bilområdet i 2009.

Som afslutning på konferencen gennemgår Statsforvaltningen i Hovedstaden nogle afgørelser omkring kommunernes brug af private aktører i bilsager, og KL vil komme med en generel udmelding om samme sag.

 

Se program og yderligere oplysninger på www.hmi.dk/bilkonferencen (åbner nyt vindue)

 

Hvis du allerede tidligere på året har tilmeldt dig Bilkonferencen (som skulle være afholdt i januar), gælder din tilmelding stadig. Du vil modtage en mail med yderligere oplysninger af de nærmeste dage.

Udgivet: 20-04-2010

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk