socialstyrelsen_2015_v2.png
bil_1.png
Du er her:

Resultater af brugerundersøgelsen for Bil.socialstyrelsen.dk 2015

Redaktionen vil gerne sige tak for jeres positive tilbagemeldinger i brugerundersøgelsen.

 

BrugertilfredshedUndersøgelsen viste, at størstedelen af jer mener, at I kan finde mange nyttige informationer på netværket. I mener, at netværket giver svar på relevante problemstillinger, både når I spørger juristerne og andre sagsbehandlere.

 Spørgsmål og svar giver stof til eftertanke, og det er inspirerende at se, hvad der rører sig i andre kommuner.

 

De mest brugte funktioner er Forum, Spørg juristerne/Lovgivning, Nyheder, Hjælpemidler, Vidensbank, Kalender og Reportager. I forhold til både Spørg juristerne og Forum, er der rigtig mange af jer som er aktive og løbende bidrager enten med spørgsmål eller svar.

 

Enkelte nævner at login-funktionen volder problemer, og at det er tidskrævende at logge ind. Med mindre jeres arbejdsplads har sat særlige sikkerhedsfunktioner op, kan I ved at følge denne Vejledning, få lettere adgang til at logge in. I forhold til at kunne logge på flere netværk ad gangen, vil vi undersøge muligheden for dette.

 

Vi takker for konstruktive og positive tilbagemeldinger. Vi forsøger at tage alt jeres feedback i betragtning når vi fremadrettet arbejdet med netværket, og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i 2016.

 

 

Udgivet: 03-03-2016

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk