socialstyrelsen_2015_v2.png
bil_1.png
Du er her:

Få nemmere overblik over alt det nye på bil.hmi.dk

Ved at abonnere på RSS får du et overblik over alt det nye på websitet – uden at du skal bruge tid på at lede efter det.

rss-feed-the-var-guy.jpg

 

Nu behøver du ikke længere at bruge lang tid på fx at lede (forgæves) efter den nyeste litteratur, de nyeste principafgørelser eller svar fra juristerne. I stedet kan du få dem serveret i en såkaldt RSS-reader, som enten kan være et selvstændigt program eller indbygget i din internetbrowser. Sidstnævnte er tilfældet, hvis du for eksempel bruger Internet Explorer 7.0. Det er helt gratis at abonnere på RSS, som i øvrigt er kendetegnet ved dette ikon  rss_feed_small.jpg . RSS står for Really Simple Syndication – eller let opdateringsstrøm.

Hvis du ikke har en RSS-reader installeret eller indbygget i din browser, kan du downloade en på fx www.feedreader.com. Klik her og følg vejledningen.

For at tilmelde dig RSS-feeds på Bilnetværket: gå ind på http://bil.hmi.dk/rss, klik på de områder, som du ønsker at se nyheder fra, og tilmeld dig. I øjeblikket kan du få nyheder fra:

RSS feed: Nyheder fra netværket bil.hmi.dk
RSS feed: Litteratur
RSS feed: Redskaber
RSS feed: Love, Bekendtgørelser, Vejledninger og Cirkulærer
RSS feed: Principafgørelser
RSS feed: Spørg juristerne

Når du ønsker at vide, om der er nyheder fra et område, så går du ind under Feeds på din browser. I Explorer ligger det under stjerne-knappen Favoritter i øverste menulinje. Her vælger du Feeds, og når du kører markøren over feedet, kan du se hvor mange nye emner, der er kommet siden sidst. Se skærmbillede nedenfor.

 

feed_01.jpg


Hvis du har spørgsmål eller ikke kan få det til at fungere, er du meget velkommen til at kontakte Maria Holm.

God fornøjelse!


Udgivet: 04-02-2010

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk