socialstyrelsen_2015_v2.png
bil_1.png
Du er her:

Bilnetværksmøder d. 21., 22. og 23. maj, 2013

Tilmeld dig årets netværksmøder nu!

Tema: Revurdering af støtte til bil og fokus på små handicapbiler 

Som deltager i netværket bil.socialstyrelsen.dk får du igen i år mulighed for at mødes med kolleger til et fagligt oplæg og faglige diskussioner. Programmet for årets bilnetværksmøder er todelt.

 

Først tager vi emnet op omkring revurdering af biler både til erhvervsmæssig og til uddannelsesmæssig brug – hvordan følger man op på, om borgerne fortsat er berettiget til den støtte, de på et tidspunkt er bevilget?

Cand. jur. Pauli Bording vil kort ridse regelsættet op omkring revurdering. Bagefter har netværksdeltagerne mulighed for at udveksle erfaringer omkring praksis i kommunerne. Hvordan håndteres denne del af sagsbehandlingen mest hensigtsmæssigt? Er der en let måde at organisere det på, så der bruges så få kræfter som muligt på at overholde loven?

 

Anden del af programmet handler om de mindste biler på markedet lige nu, der egner sig som handicapbiler. De tre bilopbyggere har lovet at skaffe 5-6 små biler med automatgear, som i øjeblikket er mest brugt. Vi vil på mødet kigge bilerne efter i sømmene og få indsigt i, hvilke biler man kan forsyne med specialsæder, fx drejesæde, og i hvilke der kan medbringes rollator og kørestol, evt. ved hjælp af en kran i bagagerummet. Også i denne del af programmet lægges der op til at netværksdeltagerne udveksler erfaringer.

 

Print hele programmet og læs mere om hvordan du tilmelder dig her.

 

Du kan også finde datoer og oplysninger om årets netværksmøder i Kalenderen


Udgivet: 05-04-2013

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk