socialstyrelsen_2015_v2.png
bil_1.png
Du er her:

Ryglidelser, smerter, udlejningsbiler og lovgivning

Tag med til årest bilkonference 23. august.

Bilkonferencen er i år opdelt i to hovedtemaer: Opfølgning på den nye lovgivning samt ryglidelser og smerter.

 

Lovgivning og udlejningsbiler

I løbet af dagens første del følger bil.hmi.dk's jurister op med erfaringer med og uddybning af de nye regler på bilområdet, der trådte i kraft 1. oktober 2010. Og så fortæller Andreas Lund, fuldmægtig i Servicestyrelsen om de foreløbige erfaringer med en forsøgsordning med udlejningsbiler.

 

Udstilling

I forbindelse med frokosten har konferencens deltagere mulighed for at besøg en udstilling af produkter, der kan være med til at sikre, at borgere kan køre bil til trods for rygsmerter.

 

Affjedring, genoptræning og viden om smerter

Anden del af konferencen rummer tre spændende oplæg, det første om den ideelle affjedring - ved Peter Jönsson fra Center for Vibration Comfort i Luleå, det andet om genoptræning som smertelindring - ved ergoterapeut Robert Lindhold Kristensen. Dagens sidste oplæg handler om ryglidelser og viden om smerter og holdes af smerte- og overlæge på Århus Universitetshospital Skejby Luana Leonora Jensen.

 

Dato, tilmelding og mere information

Bilkonferencen finder sted 23. august 2011 på Comwell Kolding. 

 

På hmi.dk kan du læse mere om dagen, se program og oplægsholdere, tilmelde dig og deltag i forundersøgelse af, hvordan lovgivningen af 1. oktober 2010 virker i praksis (åbner nyt vindue). 

Udgivet: 01-06-2011

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk