socialstyrelsen_2015_v2.png
sidliggodt.png
Du er her:

Netværksmøde 2022: ”Fra fund til produkt – få øvelse i at stille de rigtige krav til kørestolen”

Vejen fra analysen af borgerens situation til valg af den konkrete kørestol er ikke altid enkel: Mange, der arbejder professionelt på området, oplever det som udfordrende at omsætte den viden, som de har om borgernes behov, i forhold til siddestilling og aktivitetsmuligheder, til løsninger, der fungerer i hverdagen. Vær med på årets netværksmøde i SidLigGodt, hvor vi sætter fokus på netop det. 


På SidLigGodt-netværkets årlige møde i november har vi inviteret referencegruppens eksperter på kørestole til mennesker med handicap til at holde oplæg og styre en workshop for os.


Målet for dagen er at blive bedre og mere sikker i at gå fra analyse af borgerens behov til at finde den bedst mulige løsning i praksis. 

Det sker på dagen

Linnea Møller, Center for Specialterapi i Gentofte, vil gennemgå en systematisk tilgang til at indsamle valide data om krav i forhold til sidde- og aktivitetsbehov.


Mary Petersen, Socialstyrelsen, vil gennemgå Hjælpemiddelbasens muligheder for at understøtte vejen fra fund til produkt.


Om eftermiddagen vil Linnea Møller, sammen med Randi Stidsen, CVK (Center for Velfærdsteknologi og Kommunikation) Odense, styre en workshop, hvor vi ud fra cases vil arbejde med at omsætte fund fra analysen til krav til produktet – og i sidste ende finde en løsning.


På dagen vil der være rig mulighed for at netværke og få sparring fra kollegaer og fagfæller.


Prisen er kr. 1200  - inkl. moms og fuld forplejning.


Hent programmet for dagen

Tilmelding

AFLYST: Roskilde 7. november - tilmelding via NemTilmeld


Vejle 9. november - tilmelding via NemTilmeld

Udgivet: 26-09-2022

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk