socialstyrelsen_2015_v2.png
sidliggodt.png
Du er her:

Hvad skete der i SidLigGodt-netværket i februar-marts 2022?

I en travl hverdag når man måske ikke at vende tilbage til forrige uges mail fra SidLigGodt. Derfor en opsummering af, hvad der er sket på netværket – måske var der noget, som du skulle have givet lidt opmærksomhed? Det kan stadig nås.

I de seneste to måneder har der været følgende indlæg på Forum:


Under Generel debat:

  • Armstøtter til borger med ALS, hvor der er kommet et par gode svar.
  • Fortolkning af SL §112 på udskiftning af dæk og slanger til kørestole, hvor der er kommet et enkelt svar, men hvor spørgeren har stillet et tillægsspørgsmål, som hun endnu ikke har fået svar på. Måske nogle af jer har et svar?

Under At sidde:

  • Et kort spørgsmål om Kiler/baldeløftere, hvor der er kommet flere gode svar.
  • Et spørgsmål med en flot og grundigt beskrevet sag om CP og girdlestone - siddestilling? Der er kommet 3 fine svar på spørgsmålet.
  • Her senest er der kommet et spørgsmål om El-kørestol til borger med Parkinsons, men det er der selvfølgelig ikke kommet svar på endnu – så hurtigt går det heller ikke.

Nyheder

Vi har følt os foranlediget til lige at minde jer om at anonymisere jeres indlæg med nyheden "Husker du tavshedspligten, når du skriver på netværket?".

Og så har vi reklameret for Socialstyrelsens nye tema på Vidensportalen, "Fritidsfællesskaber for børn og unge med handicap".

Kalenderen

I april er der et seminar tre dage i træk om "Den komplekse siddestilling". Der er stadig ledige pladser. Dato: 5., 6. og 7. april 2022. Arrangør: Etac.

Udgivet: 05-04-2022

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk