socialstyrelsen_2015_v2.png
kommunikation.png
Du er her:

Seminar med Rådet for Tryghedsskabende Velfærdsteknologi på Health & Rehab-messen

På Health & Rehab-messen kan du, onsdag 17. november, deltage på Rådet for Tryghedsskabende Velfærdsteknologis gratis seminar om, hvordan rådet arbejder, når der skal vurderes velfærdsteknologiske løsninger.

Har du allerede planlagt at besøge Health & Rehab-messen i Bella Centret, København, i uge 46, kan du være med, når Rådet for Tryghedsskabende Velfærdsteknologi – på messen – afholder et seminar om, hvordan rådet arbejder med at vurdere velfærdsteknologiske løsninger, der kan tages i anvendelse med hjemmel i servicelovens § 128b og § 136e.


Der vil være cases med eksempler på vurdering af, hvilke konkrete teknologier der vil kunne tages i anvendelse. Der bliver lagt op til spørgsmål og debat om de dilemmaer, der kan opstå ved anvendelsen af velfærdsteknologi.


Seminaret slutter af med at vise eksempler på konkrete produkter, og hvordan de findes i Hjælpemiddelbasen.


Det er gratis at komme til seminaret – det kræver blot adgangsbillet til messen, som ligeledes er gratis. Registrering inden besøget kan foretages online. 


Registrer dig til Health & Rehab-messen 2021


Seminaret afholdes i messens lokale B5-M1. Bemærk, at det kræver coronapas at deltage på messen. 


Program for seminaret

13.30–14.00
Rådets arbejde – hvilken opgave har Rådet for Tryghedsskabende Velfærdsteknologi? Hvordan arbejder rådet? – cases og debat.


14.00–14.45
’Positivlisten’ – præsentation af konkrete produkteksempler, der går under de tre teknologikategorier, der er nævnt i bekendtgørelsen om tryghedsskabende velfærdsteknologiske løsninger i relation til afsnit VII i lov om social service:

1) Ind- og udgangsalarmer.

2) Fald- og anfaldsalarmer.

3) Lokaliserings- og sporingssystemer til personer.


14.45-15.00
Spørgsmål og afrunding. 

Udgivet: 11-11-2021

Socialstyrelsen - Telefon: 72 42 37 00 - Email: info@socialstyrelsen.dk